4 studenoga, 2022
Oglasi

Instant fotoaparati postaju sve popularniji među mlađim generacijama. Iako danas možemo okinuti 500 kvalitetnih fotografija sa svojim mobitelom i odmah ih prikačiti na društvene mreže, postoji nešto posebno u automatskom ispisu fotografija koje ti omogućuju instant (Polaroid) kamere.

Dakle u minuti možeš imati fotografiju u fizičkom obliku u svojim rukama. Svi ostali fotoaparati, mobiteli i drugi uređaji za slikanje zahtijevaju i poseban uređaj za print fotografija. S instant kamerama, dobit ćeš all in one.

Instant fotoaparati često se nazivaju i Polaroid fotoaparatima ili kamerama, ali to je iz razloga što je Polaroid najpoznatija marka instant kamera pa su ljudi poistovjetili jedno s drugim. Nešto kao Kindle kod e-čitača knjiga. Međutim, Polaroid nije jedini proizvođač instant fotoaparata o čemu više u nastavku teksta.

Za korištenje instant fotoaparata trebat će ti i instant papir na koji će se slika printati. Svaki proizvođač koristi svoj papir/film i on je određen za točno određeni model fotoaparata. Tek kada u fotoaparat postaviš ispravan film, možeš početi slikati i printati fotografije.

Oglasi

Glavne prednosti instant kamera

U svijetu DSLR fotoaparata, vrhunskih kamera na mobitelima i svih ostalih čuda tehnologije, instant kamere moraju ponuditi nešto što će ih izdvojiti iz mase i natjerati ljude ih kupe makar imaju smanjenu kvalitetu samih fotografija.

Jednostavnost korištenja

Jednostavnost korištenja je definitivno najveći plus koji Polaroid fotoaparati imaju nad ostalim modelima. Sve stane u jedan pritisak gumba i to je to. Njih će podjednako lako koristiti i mladi i stari. 

Oglasi

Instant slika

Uz pametne telefone, navikli smo da sve fotke odmah pogledamo pa ih i podijelimo sa svima poznatima i nepoznatima na Facebooku, Instagramu i ostalim društvenim mrežama. Međutim, nekada sliku baš želimo odmah u fizičkom obliku kao vječnu uspomenu na snimljeni trenutak. Instant kamere omogućuju ti baš to.

Posebno iskustvo

Na stranu kvaliteta koju ti nude profesionalni aparati, razni filteri, trostruke kamere i sve ostalo što je postalo svakodnevnica u svijetu fotografije. Instant fotoaparati pružaju ti ipak neko drugačije, posebno iskustvo. Povratak u prošlost s velikim osmijehom na licu.

Oglasi

Answer now

%d blogeri kao ovaj: