10 prosinca, 2022

Odlučio si krenuti putem DJ velikana i osmisliti svoje ritmove za party mase? Imaš viška slobodnog vremena i htio bi stvarati nešto sebi za dušu? Ako planiraš zaploviti u DJ vode, provjerili smo koje su 3 osnovne stvari koje ti trebaju od opreme.

Danas temelj DJ opreme čine samo tri jednostavna uređaja – laptopkontroler slušalice.

Kontroler je najvažniji dio tvoje DJ opreme. Spaja se na laptop i omogućuje ti da oblikuješ zvuk i stvaraš efekte te tako glazbi dodaš svoj originalni potpis, a zamjenjuje tradicionalne dijelove set-upa poput vinila ili CD playera.

Laptop i kontroler omogućit će ti da, kada je stvaranje glazbe u pitanju, daš mašti na volju. No, da bi svoja remek djela doveo do savršenosti, trebat će ti par kvalitetnih slušalica. Kontroler možeš spojiti na bilo koji zvučni sustav, ali slušalice će ti omogućiti zvučnu kontrolu nad glazbom kakvu preko zvučnika ne možeš dobiti.

Nema potrebe da kupuješ najskuplje slušalice na tržištu, ali koncentriraj se na kvalitetne proizvođače jer kod slušalica je kvaliteta zvuka top prioritet. Slušalice također trebaju biti zatvorenog tipa preko ušiju tako da izoliraju vanjsku buku. To će ti omogućiti da se bolje fokusiraš na glazbu koja dolazi iz njih.

Ako želiš povećati fleksibilnost svojeg DJ setup-a, odličan način da to uradiš jest kupovina aktivnih zvučnika. Njih ne trebaš spajati na pojačalo, što znači da možeš sa sobom ponijeti svoju DJ opremu na bilo koje događanje i spreman si za hipnotiziranje party ekipe svojim DJ ritmovima.

Answer now

%d blogeri kao ovaj: