7 listopada, 2022

Krenulo je s pametnim telefonima, doživjelo vrhunac s električnim romobilima, a sada je kućno ime zahvaljujući lepezi korisnih pametnih proizvoda koji nam olakšavaju svakodnevicu. Naravno, govorimo o Xiaomiju, popularnom kineskom divu koji je pokazao da ne vrijedi uvijek ona stara “kol’ko para, tol’ko muzike”.

1. Bežični miš Xiaomi Mi Dual Mode Wireless Mouse Silent Edition

Elegantan, učinkovit i – tih! S ovim gotovo nečujnim mišem moći ćeš uživati u poslu bez ometanja. Osim što ga nećeš čuti, toliko je udoban, da ćeš imati osjećaj kao da je produžetak tvoje ruke.

Za rad koristi Bluetooth i WiFi tehnologiju, a da bi radio, trebaš njegov receiver uključiti u računalo te u samog miša staviti dvije AAA baterije. Mogu ga koristiti i ljevaci i dešnjaci, a ujedno možeš namjestiti i njegov DPI, koji inače ide do 1300, kako ti najbolje odgovara.

2. Prijenosni usisavač Mi Vacuum Cleaner Mini

Ovo je jedan od onih gadgeta za kojeg nisi ni znao da ti treba dok nisi vidio njegove neodoljive funkcionalnosti.

Malen, ali impresivan. S maksimalnom snagom usisavanja od 13 kPa, 88.000 okretaja motora u minuti te do 30 minuta standardnog usisavanja, odlična je nadopuna kućanskim pomagalima. Umjesto da vučeš glomazne aparate iz ormara ili, ne daj bože, koristiš metlicu i mišćaflin, ovaj mali stroj riješit će sve tvoje probleme. Reci zbogom mrvicama hrane u tastaturi jednom zauvijek!

3. Xiaomi Mi PRO 2 električni romobil

Gle, ne možeš očekivati da će lista zanimljivih Xiaomi proizvoda proći bez njihovih romobila. Jedan od naših kolega je upravo ovaj model upisao kao BMW među e-romobilima, a iako nećemo službeno podržati takav subjektivni stav, specifikacije kažu da se radi o pravoj bombi.

S motorom od 300W i baterijom od 12.800 mAh možeš proći do čak 45 km u jednom punjenju. Ima čak i E-ABS sustav, a u kupovini dobiješ i jednu rezervnu gumu.

4. Xiaomi Mi 20W bežični auto punjač

Ako već nemaš punjač za auto, pretpostavljamo da nemaš ni auto. Ako pak nisi zadovoljan punjačem kojeg imaš ili tražiš  punjač za svojeg novog limenog ljubimca, imamo pravu stvar za tebe.

Za mobitele koji podržavaju bežično punjenje tu je atraktivni Xiaomi Mi 20W bežični punjač. Kada njegovi senzori osjete da mu se približava mobitel, automatski će rastvoriti ručice i uhvatiti uređaj. Pa ti reci da to nije kul!

5. Xiaomi Mi Robot Builder

Ako imaš klince, ovo će ih oduševiti. Čak ako ih i nemaš, možeš kupiti unaprijed dok ih ne dobiješ čisto da testiraš ako sve radi kako spada i da se bolje upoznaš sa sigurnosnim aspektima igračke, kao svaki brižan roditelj.

Mi Robot Builder modularna je igračka za kodiranje koja se može sastaviti u različite strukture pomoću 978 blokova igračaka zajedno s ostalim dijelovima poput kotača, zupčanika i lanaca. Robotom se potom upravlja pametnim telefonom. I, kad ga naručuješ?

Answer now

%d blogeri kao ovaj: