6 prosinca, 2022

Nakon napornog radnog dana želiš pobjeći u neke druge svjetove? Pustiti mozak na pašu, osjetiti malo adrenalina ili provesti vrijeme s prijateljima? Ovo je 5 PS4 igara koje su nam pomogle u tome. Provjeri je li i tvoja omiljena igra na popisu!

  1. Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 je akcijska avanturistička priča. Mjesto radnje je Night City, megalopolis opsjednut s moći, glamurom i modifikacijama tijela. Igra se iz perspektive plaćenika V koji je u potrazi za ključem besmrtnosti u obliku jedinstvenog implantanta.

Što ovu igru čini posebnom? Ogroman svijet, odličan humor, pregršt RPG elemenata savršeno ukomponiranih u igru, prekrasna grafika, impresivno mnogo detalja… nemamo što drugo dodati osim da ćeš prevesti sate i sate zadubljen u ovaj cyberpunk svemir.

2. Shadow of the collosus

Stari klasik koji je nedavno doživio vizualni remake. Za razliku od Cyberpunka, ovdje nema svjetova za istraživanje. Umjesto toga, fokus je na borbi sa 12 Colossusa, ogromnih bića koje mladić Wander treba pobijediti u zabranjenoj zemlji kako bi oživio djevojku Mono.

Vrijeme ćeš provesti u potrazi za slabim točkama Colossusa te uživanju u dirljivoj priči koja će u tebi probuditi osjećaje za koje nisi znao da ih imaš.

3. The Last Of Us Part 2

Teško nam je zamisliti da imaš PS4, a da još nisi zaigrao The Last of Us. Da je ova igra hollywoodski film, bio bi ekstra popularan ljetni blockbuster koji bi srušio sve rekorde posjećenosti.

Kreativnost i improvizacija glavni su aduti pri prolasku kroz ovu šokantnu, zastrašujući i izuzetno dirljivu avanturu koja će ti se uvući pod kožu.

4. Call Of Duty – Black Ops 4

Za one koji će u ovu priču ući prvi put, igra može djelovati zbunjujuće. Što se točno događa, tko su sukobljene strane i tko su likovi s kojima se igra objašnjeno je u prethodnim iteracijama igre. Ako to sve već znaš, i tražiš dobru multiplayer pucačinu da zaigraš s ekipom, COD Black Ops bit će taman po tvojem ukusu.

5. Crash Bandicoot 4

Za kraj nešto malo lakše. Zabavna, dinamična i izuzetno pitka igra jednako će oduševiti iskusne PS4 igrače i početnike nižih uzrasta. Odlična je zabava kada želiš skratiti vrijeme, zaigrati s klincem, družiti se sa svojom boljom polovicom ili prisjetiti se sličnih igara koje si igrao kao mali.

Vesele boje, pregršt mapa za igranje, kratke i zabavne utrke i vježbanje refleksa garantiraju da ćeš se dobro osjećati.

Answer now

%d blogeri kao ovaj: