28 studenoga, 2022

Polica životnog osiguranja pružit će zaštitu prihodu, ali samo u slučaju smrti. Polise životnog osiguranja mogu imati povezane vozače koji također pružaju zaštitu za nezgode, kritične bolesti itd.

Međutim, možda su manje sveobuhvatni. To će se također pretvoriti u veći trošak jer će plaćati premiju na policu životnog osiguranja koja mu zapravo nije potrebna, kao ni za vozača.

Osiguranje koje osoba mora uzeti u obzir u ovoj fazi je zdravstveno osiguranje koje se brine o medicinskim troškovima, posebno s obzirom na pandemiju i velike troškove hospitalizacije.

Odluke o osiguranju koje osoba donese imat će dugoročne posljedice. Stoga mora procijeniti sve mogućnosti prije nego što se na njih obveže. On mora procijeniti troškove vezane uz osiguranje dok odlučuje o vrsti i veličini pokrića.

Prekomjerno osiguranje značit će veće troškove od onoga što zapravo treba pretrpjeti, dok će nedovoljno osigurani dohodak ostaviti otvorenim za rizik. Njegove potrebe za osiguranjem stalno će se mijenjati i zahtijevat će ponovnu procjenu kako u pogledu vrste osiguranja tako i iznosa pokrića kako odraste.

Answer now

%d blogeri kao ovaj: