1 prosinca, 2022

Svijet nastaje iz godine bez presedana koja nam je na mnogo načina promijenila život, promijenila perspektive i naučila nas nekoliko stvari.

Nadalje, naglasio je važnost održavanja dobrog zdravlja i planiranja za nepredviđene događaje. Iako se događaji poput pandemije sigurno ne mogu predvidjeti, ono što možete učiniti kako biste ublažili njihov utjecaj na vaš život je dobro planiranje financija. Imajući na umu imperativ nove normale, evo naših pet najboljih mogućnosti financijskog planiranja za 2021. i kasnije.

  1. Zdravstveno osiguranje: Hitne medicinske pomoći i kritične bolesti mogu postati odvod za vaše financije i utjecati na vašu sposobnost postizanja vaših financijskih ciljeva. Mogu istodobno povećati vaše troškove i smanjiti prihode utječući na vašu sposobnost zarade. To kupnju police zdravstvenog osiguranja čini sastavnim dijelom vašeg plana ulaganja. Pravila vam mogu pomoći u podmirivanju zdravstvenih troškova, uzdržavanju obitelji u slučaju smanjenja ili gubitka prihoda, pa čak i potencijalno osigurati nastavak putovanja štednjom i ulaganjem kako je planirano.

2. Osiguranje kuće / imovine

Baš kao što i vaš život i vaše zdravlje trebate zaštititi, i vaša kuća zahtijeva zaštitu od prirodnih i umjetnih opasnosti. Jednom smo, prečesto, vidjeli značajan utjecaj prirodnih nepogoda na naše stanove.

Polica kućnog osiguranja štiti vašu kuću od bilo kakve štete ili gubitka koji biste mogli pretrpjeti i osigurava da to financijski nema velik utjecaj na vas. Nadalje, također vas može zaštititi od odgovornosti trećih strana i često pokriva važne sadržaje vaše kuće.

3. Uzajamni fondovi

Ovo je profesionalno upravljano investicijsko sredstvo koje ulaže u različite klase imovine poput kapitala, duga i zlata i dostupno je za više razdoblja ulaganja u rasponu od 1 mjeseca do više od 10 godina.

Dalje, imate mogućnost odabrati svoja ulaganja iz niza shema koje nude različite razine povrata i imaju različite profile rizika. Neke alokacije uzajamnim fondovima mogu vam pomoći u postizanju vaših financijskih ciljeva.

Iako su ovo najuvjerljivije mogućnosti ulaganja, raspodjela tih ulaganja ovisit će o vašem profilu rizika, vremenskom roku ulaganja i zahtjevima povrata.

Answer now

%d blogeri kao ovaj: