4 studenoga, 2022

1. Neka vam zdravlje bude prioritet

Zdravlje i dobrobit dali su prednost u ovogodišnjem proračunu. S obzirom na to da je pandemija vršila ogroman pritisak na postojeću zdravstvenu infrastrukturu i odnijela tisuće života, potreba za povećanjem potrošnje na zdravstvene ustanove bila je najvažnija.

Stručnjaci kažu da i investitori moraju zdravlju dati prednost prije svega. Vaša ušteda neće trajati dugo ako ne budete mogli održavati kondiciju i ako se neprestano odbijate od bolesti

2. Ne posuđujte novce da se izvučete iz problema

Mnogi se voljno zadužuju kako bi izbjegli financijsku krizu. To obično dovodi do veće zamke duga. Umjesto da preuzmete veliki teret zajma, utvrdite ulaganja koja se mogu unovčiti.

Nemojte imati naviku okretati kredite na kreditnim karticama. Kad god je to moguće, u potpunosti isplatite akumulirani saldo i smanjite upotrebu kartice.

3. Budite prilagodljivi u pristupu štednji

Ulagači bi također trebali održavati određeni nivo fluidnosti u pristupu ulaganjima. “Vrijeme je da investitori počnu gledati dalje od tradicionalnih ulagačkih putova s ​​kamatnim stopama na najnižim razinama. Kako se osobne okolnosti mijenjaju, spremanjem za kalibraciju postojećih financijskih planova i ciljeva.

Answer now

%d blogeri kao ovaj: